Hva er Amatørtreff?

Amatørtreff er en telefontjeneste der du enkelt og anonymt kan komme i kontakt med kåte jenter og gutter. På Amatørtreff er det du som bestemmer hvem du vil prate med. Lytt til hete meldinger, send egne meldinger eller prat direkte. Du kan enten ha deilig telesex eller kanskje et sextreff.

Når du ringer inn kan du spille inn en presentasjon av deg selv. Så kan du høre på andre personer sine presentasjoner og velge om du vil sende meldinger til dem. De andre personene kan høre din presentasjon og sende meldinger til deg. Du velger alltid selv hvem du vil kontakte og hvem som kan kontakte deg. Når du finner noen du liker ekstra godt, kan du velge å prate direkte med denne personen.

Når du legger på røret, slettes alle dine meldinger.

Du er alltid helt anonym.

For å benytte Amatørtreff må du være over 18 år. Du kan ikke kjøpe eller selge varer eller tjenester på linjen.

Presentasjonen:

Din presentasjon er førsteinntrykket du gir til andre på Amatørtreff. By på deg selv og fortell gjerne om detaljer, så får du flere meldinger.

 1. 1. Før du ringer, tenk igjennom hva du vil si.
 2. 2. Bruk kun ditt fornavn i presentasjonen, ikke gi ut etternavn eller mobilnummer.
 3. 3. Vær høfflig og respekter de andre på linjen.
 4. 4. Ha en positiv og ”smilende” stemme, det skinner igjennom.
 5. 5. Snakk tydelig og ikke stress. Du vil jo at andre skal høre hva du sier.

Sende meldinger:

Å sende meldinger på Amatörträff er det første du må gjøre:

 1. 1. Tenk på hva du ønsker å si, bruk gjerne ditt fornavn i presentasjonen, så blir det mer personlig.
 2. 2. De fleste liker komplimenter. Fortell gjerne til den du sender melding til, hva du likte i deres presentasjon. Et godt tips kan være å ikke starte direkte på sex. Det kan oppfattes som negativt. Etter noen meldinger kan man starte å snakke mer om sex eller intimt.
 3. 3. Match gjerne din melding til en annen person, etter hva den personen sier i sin presentasjon.

Ta imot meldinger:

Når en jente eller gutt har hørt din presentasjon og liker den, så får du kanskje en melding som du ønsker å svare på.

 1. 1. Når du svarer på en melding si gjerne ditt navn, slik at den som får meldingen vet hvem som har sendt meldingen.
 2. 2. Får du melding fra en du ikke er interessert i å snakke med, kan du alltid velge å ikke svare. Men vi oppfordrer deg til å bruke ”telefonetikette” og sende et hyggelig svar tilbake og takk nei til invitasjonen om å prate. Akkurat som du ville gjort i virkeligheten.
 3. 3. Får du en uhyggelig melding, kan du blokkere denne personen.

Prate direkte:

Om du liker en jente eller gutt kan du prate direkte. Du må først sende en melding der du forteller at du ønsker å prate direkte. Trykk * (stjerne) når du vil komme tilbake til meldinger. Prate direkte kan gi en veldig hyggelig stund, en sexy og deilig samtale eller kanskje til og med et hyggelig treff i virkeligheten. For din egen sikkerhet, om du velger å treffe noen, velg et offentlig sted som en restaurant eller på et café første gang. Senere kan dere alltids gjøre hva dere selv føler er komfortabelt.

Håper du får en deilig opplevelse!